İzmir Ticaret Odası Eğitim ve Sağlık Vakfı

İZMİR TİCARET ODASI EĞİTİM VE SAĞLIK VAKFI SÜLEYMAN TAŞTEKİN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

Konak ilçesinde bulunan okulumuzun arsası hayırsever üyemiz Süleyman Taştekin tarafından bagışlanmıştır. Vakfımız okulumuzun yapılışını projelendirmiş, 2002-2003 yılında eğitim ve öğretime açılmıştır. Okulumuzda spor salonu, konferans salonu, yemekhane, derslik, atölye ve bilgisayar lâboratuarı bulunmaktadır. Çağımız teknolojisine uygun olarak Bilişim Teknolojileri, Elektrik-Elektronik Teknolojisi ve Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme alanlarında eğitim ve öğretim verilmektedir.

Öğrenci, veli ve çalışanların memnuniyetlerini sağlamak, ülkemizin ekonomisine katkıda bulunan kalifiye ve ara eleman yetiştirmek, üstlendiğimiz görevi en iyi şekilde yapacağımızın farkına varmak, gelen öneri ve şikâyetleri dikkate almak, değerlendirmek ve geri bildirim yapmak, bireysel farklılıklara uygun davranmak değerlerini kendine temel alan okulumuz hayata karşı cesaretli, geleceğe karşı umutlu, üretken, çalışkan ve mutlu bireyler yetiştirmek vizyonuyla kentimize hizmet vermektedir.