İzmir Ticaret Odası Eğitim ve Sağlık Vakfı

• Eğitimlere nasıl başvurabilirim?

www.iztovakfi.org veya www.izto.org.tr/egitimler adreslerinden ilgili eğitime ilişkin başvuru formu doldurmanız gerekmektedir.

• Başvuru formu doldurduğumda eğitim kaydım tamamlanmış oluyor mu?

Hayır. Başvuru formu doldurmanız eğitimle ilgili ön kaydınızın alındığı anlamına gelir, eğitimin açılması kesinleştiğinde mail adresinize gönderilecek bilgiler ile ödeme yaptığınızda kaydınız kesinleşmiş olur.

• Eğitim ile ilgili ödemeyi nasıl yapabilirim?

Başvuru formu dolduran katılımcılarımıza e posta ile banka hesap bilgilerimiz iletilmektedir. Söz konusu hesaplarımıza eft/havale yolu ile ödeme yapabilirsiniz. Bu şekilde ödeme yapan katılımcılarımızın dekontlarını egitim@iztovakfi.org adresine iletmeleri gerekmektedir.

• Eğitim ile ilgili ödemeyi kredi kartı ile gerçekleştirebilir miyim?

Evet, başvuru formu dolduran katılımcılarımız, kendilerine ödemelerin başladığına ilişkin e posta gönderilmesini takiben www.iztovakfi.org veya www.izto.org.tr/egitimler adreslerinde bulunan “ödeme formu”nu doldurarak kredi kartı ile ödeme yapabilirler.

• Başvuru ve ödeme işlemlerini tamamladıktan sonra kaydım kesinleşmiş olur mu?

Evet, kaydınız kesinleşmiştir. Eğitimden bir gün önce eğitim ile ilgili bilgiler sizlere e posta ile iletilecektir. (Eğitimin online gerçekleşmesi durumunda giriş linki ve şifre iletilecektir. Eğitimin yüz yüze gerçekleşmesi durumunda adres ve sınıf bilgisi paylaşılacaktır.)

• Ödeme karşılığında fatura alabilecek miyiz?

Evet, başvuru formunda doldurduğunuz bilgiler çerçevesinde her eğitim sonunda fatura kesilerek adreslerinize kargolanmaktadır. (Yüz yüze gerçekleştirilen eğitimlerde faturalar eğitim sonunda elden teslim edilmektedir.)

• Eğitim sonunda katılım belgesi/ sertifika alabilecek miyiz?

Evet, her eğitimin sonunda katılım belgesi verilmektedir. Sertifika programlarının sonunda sertifika verilmektedir. Eğitimlerimize devam zorunluluğunu yerine getiren katılımcılarımız katılım belgesi/sertifika alabilecektir. Eğitim ile ilgili ödemeyi yapmış olmanız belge almanız için yeterli değildir. Belge alabilmek için eğitime katılım şartı bulunmaktadır.

Bazı sertifika programlarımızda, eğitim sonunda sınav uygulanmakta ve söz konusu sınavda başarılı olan kişilere sertifika verilmektedir. Sınav uygulanacak olması durumunda başvuru esnasında duyurusu yapılacaktır.

• Ödemeyi yaptıktan sonra kursa katılamazsam ücretim iade edilir mi?

Eğitim tarihinden 3 gün önce eğitime katılamayacağınıza ve ücret iadesi istediğinize ilişkin bilgi vermeniz durumunda ücret iadesi gerçekleştirilir.

• Eğitimlerinize katılabilmek için Oda veya Vakıf üyesi olmak şart mıdır?

Hayır, eğitimlerimiz genel katılıma açık olarak düzenlenmektedir.

• Eğitimlerde Oda üyelerine indirim yapılmakta mıdır?

Hayır, eğitimlerimiz tüm katılımcılarımız için aynı şekilde ücretlendirilmektedir.

• Eğitimlerde engelli bireylere yönelik indirim mevcut mu?

Evet, Engelli bireyler yılda 2 eğitimimize ücretsiz katılım sağlayabilir.

• Eğitimlere toplu katılım olması durumunda indirim uygulanır mı?

Evet, ilgili eğitime tek bir firmadan 10 kişinin üzerinde katılım olması durumunda özel indirim uygulanacaktır. İndirimin miktarı eğitim süresine göre değişmektedir. Böyle bir talebiniz olması durumunda egitim@iztovakfi.org adresi ile iletişime geçebilirsiniz.

• Eğitimlerde İzmir Ekonomi Üniversitesi mezunlarına indirim uygulanır mı?

Evet, İzmir Ekonomi Üniversitesi mezunları eğitim programlarımızdan %15 indirimli faydalanabilmektedir.

• İzmir Ticaret Odası Eğitim ve Sağlık Vakfı Mütevelli Heyet Üyeleri eğitimler için ücret ödemekte midir?

Hayır, eğitimlerimiz Mütevelli Heyet üyeleri için ücretsizdir.

• Duyurulan bütün eğitim programları açılmakta mıdır?

Eğitim programlarımız yeterli katılımcı sayısına ulaşıldığı takdirde açılmaktadır. Başvuru formu dolduran tüm katılımcılarımıza eğitimin açılma durumu ile ilgili bilgi verilmektedir.