Vakfımızın ana faaliyet alanlarından biri olan “Eğitim” ile ilgili çalışmalarımız,  İzmir Ticaret Odası işbirliği ile çok geniş bir yelpazede yürütülmektedir. Günümüz iş dünyasına hakim olan “Yaşam Boyu Öğrenme Felsefesi” ile,

• İzmir Ticaret Odası Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda,
  • Kanun ve mevzuatlarda yaşanan değişiklikler sonucu ortaya çıkan,
  • Ekonomi ile teknolojideki gelişmelere paralel olarak ihtiyaç duyulan,
konularda çeşitli eğitimler düzenliyoruz. Bu eğitimlerle İzmir Ticaret Odası üyelerimizin taleplerini karşılamak kadar, firmalara kalifiye eleman sağlamayı ve personel altyapılarını güçlendirmeyi, genç nüfusun istihdam olanaklarını arttırmayı da hedefliyoruz. Vakfımızın yeri olan İzmir Ticaret Odası Yeni Hizmet Binası 6. katında 3 adet eğitim salonunda gerçekleşen eğitimlerimiz, kendini geliştirmek isteyen, geleceğine yatırım yapmak isteyen tüm katılımcılara açık olarak düzenlenmektedir.</p> <p>İhtiyaç duyduğunuz eğitim konularını aşağıda iletişim bilgileri verilen danışmanımıza bildirerek bu konuda çalışma yapılmasını talep edebilirsiniz.
Şubat Ayı Eğitimleri

• Orta ve Üst Düzey Yöneticiler İçin Liderlik Eğitimi (11.02.2021)
  • Stres Yönetimi Eğitimi (12.02.2021)
  • Ticari Drone Pilotu Eğitimi (15.02.2021-18.02.2021)