Servis Aracı Şoförü Seviye 3 Mesleki Yeterlilik Sınavı

Okul öncesi eğitim ve zorunlu eğitim kapsamında bulunan öğrenciler ile kreş, gündüz bakımevleri ve çocuk kulüplerine devam eden çocukların taşıma faaliyetlerinin düzenli ve güvenli hale getirilmesi amacıyla hazırlanan Okul Servis Araçları Yönetmeliği 25.10.2017 tarihli ve 30221 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.

Buna göre 03.09.2020 tarihinden itibaren okul servis araçlarını kullanan şoförlerin MYK mesleki yeterlilik belgesine sahip olması zorunlu hale getirilmiştir.

Vakfımız, İzmir Ticaret Odası ve TOBB MEYBEM işbirliğinde ilgili Mesleki Yeterlilik Belgesi Sınavlarını düzenleyecektir.

Sınav ücreti aşağıda belirtilmektedir.

Servis Aracı Şoförü Seviye 3 – 510 TL

Sınavlarda başarılı olup, belge almaya hak kazanan katılımcılardan ayrıca 150 TL belge masraf ücreti tahsil edilecektir.

Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavlarına katılmak isteyen Üyelerimizin ekte yer alan başvuru formunu doldurarak, ön taleplerini 31.10.2019 tarihine kadar İzmir Ticaret Odası Eğitim ve Sağlık Vakfı’na e-posta yoluyla meslekiyeterlilikbelgesi@itovakfi.org adresine ulaştırmaları veya elden teslim etmeleri hususunu bilgilerinize sunarız.

Not: başvuru formunda İzmir Ticaret Odası üye sicil numaranızı belirtmenizi önemle rica ederiz.

Saygılarımızla,