“Servis Aracı Şoförü Seviye 3–Mesleki Yeterlilik Belgesi” ile İlgili Bilgilendirme Toplantısı

25.10.2017 tarih ve 30221 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Okul Servis Araçları Yönetmeliğinin 9’uncu maddesi kapsamında, okul servis aracı kullanan şoförlerin 3.9.2020 tarihine kadar mesleki yeterlilik belgesini almaları zorunlu hale getirilmiştir.

Buna göre; okullara servis taşımacılığı yapan üyelerimiz ve çalışanlarının bu faaliyete devam edebilmeleri için şoförlerin “Servis Aracı Şoförü Seviye 3 – Mesleki Yeterlilik Belgeleri”ni 3.9.2020 tarihine kadar tamamlamaları gerekmektedir.

Bu kapsamda, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri A.Ş. Genel Müdürü Sayın Ahmet Saygın BABAN’ın sunum yapacağı “Servis Aracı Şoförü Seviye 3–Mesleki Yeterlilik Belgesi” İle İlgili Bilgilendirme Toplantısı 31 Ocak 2020 Cuma günü saat 10.00’da (Kayıt 09.30) Odamız Ana Toplantı Salonu’nda (-2. Kat) gerçekleştirilecektir.

Katılımınızı dileriz.

Saygılarımızla,

Not: LCV için lütfen www.izto.org.tr/tr/soforyeterlilikbelgesitoplantisi uzantısında yer alan formu doldurunuz.

Ayrıntılı bilgi: Nesli ÖZTÜRK Tel: 498 41 72, e-mail: nesli.ozturk@izto.org.tr

Sait KAYA        Tel: 498 42 87, e-mail: sait.kaya@izto.org.tr