AB Hibe Desteği ile Servis Aracı Şoförü Mesleki Yeterlilik Belgesi Sınavları Hakkında

Servis Aracı Şoförü Seviye 3 mesleki yeterlilik belgesi sınavlarına AB Hibe desteği getirilmiştir.

Bu kapsamda 7 Eylül 2021 tarihinden itibaren aşağıda yer alan Hibe Başvuru Formu ile birlikte sınav başvurusunda bulunan katılımcılarımıza sınavda başarılı olmaları halinde sınav ücreti iade edilecektir. Katılımcıların başvuru tarihinden itibaren 1 yıl içinde 3 sınav hakkı bulunmaktadır.

Sınavda başarılı olan kişilerden 200 TL belge ücreti ayrıca tahsil edilecektir. Belge ücreti hibe kapsamında değildir.

TOBB Meybem işbirliğinde düzenlenen sınavlara başvurmak isteyen kişilerin başvuru formu ile birlikte aşağıda yer alan evrakları en geç 16 Eylül 2021 tarihine kadar İzmir Ticaret Odası Eğitim ve Sağlık Vakfı’na ulaştırması gerekmektedir.

1. AB Hibe başvuru formu ( eksiksiz doldurması gerekmektedir)
  2. 2 adet vesikalık fotoğraf
  3. 1 tane kimlik fotokopisi
  4. 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanununun ilgili maddelerinde belirtilen sürücü belgesi fotokopisi,